04/01/2022 0 από Άρδην Δυτικής Ελλάδας

Ο Νίκος Μελέτης στο newshub.gr: «Στην Ουκρανία εξελίσσεται ένας πόλεμος που δεν έχει λογική…»

πρώτη δημοσίευση στο newshub.gr

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται με αμείωτο ρυθμό, με τις εξελίξεις σε κάθε επίπεδο να είναι καταιγιστικές.

Την ώρα που οι δύο χώρες, Ουκρανία και Ρωσία, βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση για πάνω από ένα μήνα, οι επιπτώσεις στη διεθνή Κοινότητα σε οικονομικό κυρίως επίπεδο, αλλά και οι συνέπειες- αλλαγές στη γεωπολιτική σκακιέρα, απασχολούν τόσο την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και το σύνολο σχεδόν του κόσμου.

Για όλα αυτά τα ζητήματα μιλά στο newshub.gr ο Δημοσιογράφος, αναλυτής και αρθρογράφος κ. Νίκος Μελέτης, o οποίος δεν παραλείπει να κάνει και μια ενδιαφέρουσα σκιαγράφηση της προσωπικότητας του Βλαντιμίρ Πούτιν!

«Οταν έχεις συγκεντρώσει 150.000 στρατό με εξελιγμένα όπλα απέναντι στην Ουκρανία, της οποίας οι δυνάμεις είναι κατα πολύ υποδεέστερες από τις ρωσικές, όλοι φανταζόμασταν ότι με μοχλό τις δύο περιοχές αυτονομιστών να μπορέσει να πιέσει στην κατεύθυνση της ουδετεροποίησης της Ουκρανίας. Κάτι που δεν ήταν δύσκολο να το πετύχει. Όλοι πίστευαν ότι θα γίνει μια μικρή επιχείρηση. Ομως βλέπουμε ότι όλο αυτό το διάστημα εξελίσσεται ένας πόλεμος που δεν έχει λογική…», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Μελέτης.

Κοινοποίηση:
Total Page Visits: 533 - Today Page Visits: 1