Ώστε «οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν» ε;

08/01/2021 0 από Άρδην Δυτικής Ελλάδας

Στη φωτογραφία μια ψυχή του 3ου κόσμου λαμβάνει από το στόμα το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας. Μια … κυρία του αντιεμβολιαστικού είχε σχολιάσει κάτω από μια τέτοια φωτογραφία, ότι της προκαλούσε αηδία και αποτροπιασμό η παραβίαση των δικαιωμάτων του παιδιού. Άμα είσαι φασίστας, μέχρι τα ανθρώπινα δικαιώματα θα επικαλεστείς για να περάσει ο φασισμός…

Ώστε «οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν» ε;

(Να χαρώ εγώ «επιχείρημα»).
Μας ζαλίσανε εσχάτως οι αντιεμβολιαστές και οι λοιποί βασιβουζούκοι. Στον πόλεμο που έχουν κηρύξει αυτοί οι μπουρδολόγοι κατά του ανθρώπινου είδους και των κατακτήσεών του, πάνε κι έρχονται «επιχειρήματα» του τύπου «και οι εμβολιασμένοι κολλάνε», «και οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν», «και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν». Αυτά, τα θεωρούν περίπου ακαταμάχητα και παίρνουν και στυλάκι, οι ανάξιοι, και τα χρησιμοποιούν σε αναλυσάρες, ανάμικτα με ελληνικούρες, θρησκευτικά παραληρήματα, λογικά άλματα, ψευδοεπιστήμη και λογικές πλάνες.
Για να τους υποβάλω λοιπόν μερικά ερωτήματα.
Ποιος σας είπε αδέρφια (ευφημισμός) ότι ένα εμβόλιο πρέπει να είναι 100% αποστειρωτικό (δηλαδή να μην κολλάει και να μην μεταδίδει κανείς εμβολιασμένος);
Πού το μάθατε αυτό, πού το είδατε και το μελετάτε;
Η πολιομυελίτιδα, μάστιγα της ανθρωπότητας, κοντεύει να εκριζωθεί από όλον τον πλανήτη, ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού.
Είναι 100% αποστειρωτικό το ενδομυϊκό εμβόλιο της πολιομυελίτιδας;
Όχι βέβαια. Αποστειρωτικό είναι το εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας που χορηγείται από το στόμα. Εκείνο όμως επιφυλάσσει άλλη λαχτάρα: σε μερικές περιπτώσεις, ο ζωντανός εξασθενημένος ιός που περιέχει, «ζωηρεύει» και προκαλεί νόσο. Γι’ αυτό οι επιστήμονες έχουν σχέδιο: όπου κυριαρχεί ο ορίτζιναλ, ο «άγριος» ιός, χορηγούν το εμβόλιο από το στόμα (αναλαμβάνοντας τον ελάχιστο κίνδυνο), ενώ όπου ο ιός έχει εκριζωθεί (από τα μαζικά προγράμματα εμβολιασμών, να μην ξεχνιόμαστε) χορηγούν το ενδομυϊκό εμβόλιο (αυτό που κάνουν τα παιδιά μας εδώ στην Ελλάδα).
Η ηπατίτιδα Β, άλλη λαίλαπα, που στη χρόνια μορφή της γέμιζε τον πλανήτη κιρρώσεις και ηπατικούς καρκίνους, είναι στα πολύ κάτω της στον προηγμένο κόσμο (πέφτει ραγδαία η επίπτωσή της), λόγω του μαζικού εμβολιασμού. Των παιδιών μας. Μαζί της πέφτουν και οι κιρρώσεις και οι ηπατικοί καρκίνοι.
Είναι 100% αποστειρωτικό το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β;
Όχι βέβαια. Τα κέρδη για την ανθρωπότητα όμως είναι ανυπολόγιστα.
Τον ροταϊό τον έχετε ακουστά; Κάνει γαστρεντερίτιδα και ένα αφυδατωμένο από γαστρεντερίτιδα παιδάκι είναι υψηλού κινδύνου.
Είναι 100% αποστειρωτικό το εμβόλιο του ροταϊού;
Όχι βέβαια. Τα πιτσιρίκια μας όμως ωφελούνται πολύ και το σύστημα υγείας το ίδιο.

(Να χαρώ εγώ «επιχείρημα»).

Μας ζαλίσανε εσχάτως οι αντιεμβολιαστές και οι λοιποί βασιβουζούκοι. Στον πόλεμο που έχουν κηρύξει αυτοί οι μπουρδολόγοι κατά του ανθρώπινου είδους και των κατακτήσεών του, πάνε κι έρχονται «επιχειρήματα» του τύπου «και οι εμβολιασμένοι κολλάνε», «και οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν», «και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν».

του Παναγιώτη Χούπα

ιατρού Παθολόγου

Αναδημοσίευση από τον τοίχο του Παναγιώτη Χούπα στο fb

Και τώρα αδέρφια (ευφημισμός) ετοιμαστείτε για σοκ.
Ξέρετε ποιο από τα σύγχρονα εμβόλια είναι αποστειρωτικό;
Μα… το εμβόλιο για τον HPV. Τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων που μεταδίδεται με το σεξ. Για συγκεκριμένους τύπους του που προκαλούν καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας, καρκίνο του πρωκτού και κονδυλώματα.
Το εμβόλιο αυτό, το μεταξύ άλλων και «αντικαρκινικό», συνιστάται σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια από την ηλικία των 9 ετών.
Υποθέτω ότι εσείς που κόπτεσθε για τα αποστειρωτικά εμβόλια θα τρέξετε να εμβολιάσετε τα παιδιά σας, τα ανίψια σας, τα εγγόνια σας και δεν θ’ αρχίσετε τίποτε ψευτοηθικοθρησκοκοινωνικά παραληρήματα.
Κοινοποίηση:
Total Page Visits: 441 - Today Page Visits: 1